Kangasalan maaseutuseuran
tulevia tapahtumia

Kevään 2020 vuosikokouksen ajankohdasta päätetään sen jälkeen, kun korona-viruksesta johtuvat kokoontumisrajoitukset on poistettu. Eduskunta on 24.4.2020 hyväksynyt väliaikaisen lain, jonka mukaan yhdistykset voivat pitää viralliset kokoukset myöhemmin kuin säännöt edellyttävät - kuitenkin viimeistään 30.9.2020.

Farmari 2020 Maatalousnäyttely siirtyy vuodelle 2022. Myös perinteiselle Inkoon Västankvarnissa pidetylle Peltopäivälle etsitään uusia vaihtoehtoja.

Maaseutuseuran suunnittelema kesärekti Narvan markkinoille peruuntuu. Koronapandemian vuoksi kesälle 2020 suunnitellut markkinat siirtyvät vuodella eteenpäin.

Pirkanmaan maa- ja kotitalousnaisten Suvipäivä perutaan myös tältä vuodelta. Etelä-Oriveden maa- ja kotitalousseura järjestää Suvipäivän ensi vuonna.

Retki peruuntuu tältä kesältä. Sappeessa kesäteatteri siirtää musikaali Eino Grönin elämästä - Tango D'Amore) kesälle 2021.

SADONKORJUU KIITOSJUMALANPALVELUS JA KIRKKOKAHVIT

Sadonkorjuu-jumalanpalveluksen järjestämisestä syksyllä 2020 neuvottellaan Kangasalan seurakunnan kanssa.

RYHMÄLIPUT SUOMEN KÄDENTAIDOT MESSUILLE 13.-15.11.2020

Edellisten vuosien tapaan hankimme ryhmälippuja Suomen Kädentaidot -messuille.

Tarkempaa tietoa lippujen tilaamisesta elokuun aikana.

SYYSKOKOUS JA JOULULOUNAS

Pidetään marras-joulukuussa. Paikasta ja tarkemmasta ohjelmasta tiedotetaan syksyn aikana.